T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / TALAS - Talas Süleymanlı Mehmet Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Talas Süleymanlı Mehmet Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesi

03524252090
03524252095
SÜLEYMANLI MAH. SÜLEYMANLI KÜME EVLERİ NO156 TALAS / KAYSERİ
Vizyon
Mesleki ve akademik eğitim yönünden bölgesinde tercih edilen, başarılı okullar arasında yerini almak ve eğitimli Türk anneleri yetiştirmektir.
Misyon
Nitelikli bir eğitim-öğretim süreci ile milli, manevi değerlere sahip ortak bir kültür birliği ile çevreye uyumunu sağlayarak kendisi ve dış dünyası ile barışık öz güveni olan ve öğrenmeyi öğrenen sorumluluk sahibi kendisini sürekli yenileyen bir üst kuruma yerleşmeyi hedefleyen, üretken ve paylaşımcı bireyler yetiştirmek
Başarılar
Okulumuz Talas Mehmet Muammer Beluk Çok Programlı Lisesi 1. Kategoride Türkiye 3. sü olarak ödülünü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ömer DİNÇER´in elinden aldı.Törende, 5 bin 471 proje arasından seçilen 18 projeye plaket ve ödül verildi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İhsan KÖKER ve İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHİN de katıldılar.
Belediye Otobüsü ve Özel Servis
Süleymanlı Köyü Talas/Kayseri